OULUN KUVA ON KUVAKAUPPA, KAMERAKAUPPA JA VALOKUVAAMO

Oulun Kuva on kamerakauppa, kuvakauppa ja valokuvaamo. Meiltä kamerat, järjestelmäkamerat, objektiivit ja muut valokuvaustarvikkeet ja -laitteet, voit tilata niitä myös verkkokaupastamme kameranetti.fi.

Valmistamme kuvat, suurennokset, canvastaulut, joulukortit, kutsukortit, kiitoskortit, kuvakirjat ja muut kuvatuotteet omista kuvista, tiedostoista ja negatiiveistä. Voit tilata kuvat ja kuvatuotteet myös kuvakauppa-sivustoltamme nettikuvat.fi. Sieltä voit ladata myös kuvakirja-ohjelman ja tehdä kuvistasi kirjan.

Studiossa kuvaamme passikuvat, henkilökuvat, hääkuvat, ylioppilaskuvat, lapsikuvat, muotokuvat, perhekuvat, rippikuvat, kaverikuvat, kuvat tunnistekorttiin, valmistamme myös tunnistekortit.

Palveleva Fotoliike Oulun Hallituskadulla ja netissä

Oulun Kuva on palvellut Hallituskadulla vuodesta 1982.Tarjoamme laajasti kaikenlaista kuvaan ja kameroihin liittyvää.

Kuvanvalmistus on tärkeä osa toimintaamme ja haluammekin tarjota laajan valikoiman kuvatuotteita peruskymppikuvasta suuriin sisustusratkaisuihin. Kuvatuotteet, canvakset, kuvamukit, -kalenterit ym. ym. Kuvasta voi tehdä monenlaista ja tässä haluamme olla mukana. Suurinta osaa kuvatuotteistamme voi tilata netin kautta osoitteessa nettikuvat.fi

Meiltä saat kuvaamiseen kamerat, objektiivit, kortit, laukut, akut ja muut lisätarvikkeet kilpailukykyisin hinnoin. Myös kiikarit, kaukoputket, jalustat, kuvien säilytys ja viimeistelytuotteet. Kamerakauppamme netissä on Kameranetti.fi

Myös kivijalkamyymälässämme Oulussa on aina samat hinnat, kuin Kameranetti.fi:ssä. Jos et löydä tarvitsemaasi, ota yhteyttä p. 08-370856 tai [email protected] tai yhteydenottolomakkeella. 

Studiomme palvelee kuvausasioissa passikuvasta hääkuvaan. Meillä on Suomen Fotokaupan liiton ja Suomen ammattikuvaajat ry:n myöntämä Passikuvan ammattilainen -laatustandardi ja haluamme olla luottamuksen arvoisia.

FOTOLIIGA JA FOTOLIIGA PRO

Kuulumme yhtenä osana Suomen suurimpaan foto-ketjuun Fotoliigaan, jonka jäseninä ovat itsenäiset, laadukkaat ja palvelevat foto-kauppiaat ympäri Suomen. Suurin osa liikkeistä on laajemman valikoiman PRO liikkeitä, kuten mekin olemme.

Suuret yhteisostomme takaavat asiakkaillemme aina parhaat tuotteet, parhaaseen hintaan. Fotoliigan oma koulutusjärjestelmä takaa, että myyjämme ovat palvelevia ja asiantuntevia. Asiakasta palvellaan kaikissa kuvaan liittyvissä asioissa oli sitten kyse perinteisestä valokuvaamisesta, videokuvauksesta tai digitaalisesta kuvaamisesta.

Oulun Kuva 

Hallituskatu 26, 9100 Oulu

Puhelin myymälä: (08) 370 856
Sähköposti: [email protected]

Aukioloajat

Ma-Pe 9.30-17.30
La 10.00-14.00