Toimitusehdot

Tuotteet ja hinnat

Nettikuvat.fi ja kameranetti.fi (jatkossa kameranetti) ovat Oulun Kuvan verkkokauppa.  Verkkokaupassa myytävät tuotteet sisältävät arvonlisäveron ja kierrätysmaksun. Kameranetti ilmoittaa aina toimituskulut ja tuotteen hinnan euroissa (€). Tuotteiden hinnat saattavat erota myymälämme hinnoista. Tuotteet myydään myymälässä aina myymälän hinnoittelun mukaisesti. Sivuillamme esiintyvät tuotteet ovat osa Oulun Kuvan normaalia varastotavaraa. Ne eivät siis edusta Oulun Kuvan koko tuotevalikoimaa. Mikäli haluamaasi tuotetta ei löydy verkkokaupan puolelta, kannattaa kysyä sitä joko sähköpostilla oulunkuva(@)nettikuvat.fi tai puhelimitse 08-370856 tai 040-8401111.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkokauppamme ostoskorin välityksellä. Tilauksen yhteydessä tulee ilmoittaa tilaajan nimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Mikäli tilaaja on alaikäinen, on hänen ilmoitettava holhoojansa myöntyminen kaupantekoon kameranetissä. Asiakasrekisterimme on luottamuksellinen emmekä luovuta sen tietoja ulkopuolisille.Toimitusaika

Pyrimme toimittamaan tuotteet pääsääntöisesti suoraan varastostamme viimeistään tilausta seuraavana päivänä. Mikäli tuote on tilapäisesti loppu varastostamme tai kyseessä on erikoistilaustuote, ilmoitamme arvioidun toimitusajan. Tilauksen toimitusvahvistuksen yhteydessä ilmoitamme lähetyksen seurantanumeron. 
Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Toimituskulut

Voit tilata tuotteita noudettavaksi liikkestämme, jolloin toimituskuluja ei tule. Maksamattomia tilauksia säilytämme seitsemän vuorokautta, kunnes tilaus peruutetaan. Korkeasesonkina, esim. joulu, aika voi olla lyhyempikin, josta ilmoitamme sähköpostitse.

Postitse toimitettaessa kulut ovat seuraavat: SmartPost (Nouto Postin pakettiautomaatista) tai nouto postin toimipisteestä 7.90 € lähetykseltä. Postin Express-paketti 9.90 € lähetykseltä. Express-paketti toimitetaan työpaikallesi tai kotiin lähetystä seuraavana arkipäivänä pääsääntöisesti klo 16 mennessä.

Matkahuollon paketti toimitettuna joko Matkahuollon toimipisteeseen, K-kauppaan, R-kioskille tai pakettiautomaattiin 7.90 € lähetykseltä.

Kirjeenä kulkevat 4.90 € lähetykseltä: 
Toimitamme kirjeenä ainoastaan muistikortit, USB-muistit ja muut alle 25 mm paksut tuotteet, esim.pienet määrät paspatuureja. Jos on epävarmaa, kulkeeko tuote kirjeenä, voit tiedustella etukäteen sähköpostitse oulunkuva (@ ) nettikuvat.fi. Vastaamme mahd. nopeasti.

Toimitusalue

Toimitamme tuotteita vain Suomeen.

Maksutavat

Myymälässämme kelpaavat käteisen rahan lisäksi kotimaiset pankkikortit sekä yleisimmät luotto- ja maksuaikakortit (pl.American Express). Mikäli tuotteiden tilaajana on yritys, myös laskutus on mahdollinen. Tämä kuitenkin edellyttää tilin avaamista. Tilinavauskysymyksissä ota ensin yhteys asiakaspalveluun. Pienissä ja kertaluontoisissa ostoksissa edellytämme maksua tilauksen yhteydessä/noudettaessa myös yrityksiltä. Pidätämme oikeuden hyväksyä laskutusasiakkaat joka tilanteessa.

Maksutavat verkkokaupassa

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danskebank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.
Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830Takuu

Kaikilla myymillämme uusilla tuotteilla on maahantuojan myöntämä, vähintään vuoden takuu, ellei tuotteen kohdalla ole muuta mainittu. Takuutodistus, ostokuitti tms. on säilytettävä takuun ajan. Takuukorjaukset suoritetaan valtuutetuissa huolloissa, tarvittaessa annamme ohjeet. Tuotteen takuuvaihto tai korjaaminen ei pidennä tuotteen alkuperäistä takuuaikaa. Takuun edellytyksenä on laitteen tai osan käyttäminen valmistajan suositusten ja ohjeiden mukaisesti. Laitteen avaaminen itse tai tuotteen korjaaminen muualla, kuin maahantuojan valtuuttamassa huollossa aiheuttaa takuun raukeamisen.


Tilauksen peruutus

Mikäli jo tehty tilaus halutaan peruuttaa, pitäisi se tehdä mahdollisimman pian tilauksen tekemisestä mielellään puhelimitse (08) 370856 tai sähköpostitse oulunkuva(@)nettikuvat.fi (poista sulkumerkit osoitteesta).


Palautusoikeus

Postimyynnissä kuluttaja-asiakkailla on kuluttajansuojalain mukainen 14 pv:n palautusoikeus. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi ja kaikki sen osat tulee säilyttää. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, palautusoikeutta ei ole esimerkiksi avatuilla ohjelmistoilla (koskee myös kameroiden mukana toimitettavia ohjelmistoja), kelmupakkauksilla (esimerkiksi muistikortit) eikä erikoistilaustuotteilla. Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu hyödyke.
 
Palautusaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan, hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön, esimerkiksi ottaa digikameraa kuvauskäyttöön.
 
Palautustapauksessa pyydämme ensin ottamaan yhteyttä myyntiimme puh. (08) 370856 tai sähköpostitse oulunkuva(@)nettikuvat.fi (poista sulkumerkit osoitteesta). Palautuksia ei lunasteta postiennakolla. Virheettömän tuotteen palautuksen postikulut maksaa tuotteen tilaaja.

Lunastamaton paketti

Paketin noutamatta jättäminen ei tarkoita palauttamista eikä ole asiakaspalautus. Mikäli paketti palautuu noutamattomana, vähennämme palautuksesta 12,90 € palautus- ja käsittelykuluja.

Asiakkaalle erikseen tilatulla tavaralla ja muokatulla hyödykkeillä ei ole kuluttajasuojalain mukaista vaihto- eikä palautusoikeutta.